Οι Δραστηριότητές μας

Η Rentokil είναι μέρος της Rentokil Initial - μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες παροχής υπηρεσιών σε επιχειρήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 80 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από περισσότερα από 45 χρόνια στην Ελλάδα, όπου έχει αναδειχθεί σε μία αξιόπιστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου.

Η οργάνωσή μας

Η Rentokil χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικό τρόπο διοίκησης, πράγμα που σημαίνει ότι ένας τεχνικός μας είναι διαθέσιμος να σας εξυπητερήσει όταν τον χρειαστείτε και ότι μπορούμε να παρέχουμε σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες σε μεγάλο αριθμό σημείων για πελάτες με πολλαπλές εγκαταστάσεις.

Οι άνθρωποί μας

Οι Τεχνικοί Εξυπηρέτησης, οι Διευθυντές Εξυπηρέτησης και Τεχνικής Υποστήριξης, οι Γεωπόνοι, οι Σύμβουλοι Πωλήσεων και το προσωπικό υποστήριξης της Rentokil, συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο έμπειρων που υπάρχουν στις εταιρείες παρασιτολογικού ελέγχου. Συνηθίζουμε να αναπτύσσουμε στενές επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες μας προκειμένου να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τις προκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι και να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.