Εμπορικοί Πελάτες

Μουσεία, Αρχαιότητες και Αντίκες

Προστασία της Πολιτισμικής μας Κληρονομιάς από τα Παράσιτα

Οι αρχαιότητες και τα ιστορικά κτίρια είναι ευπρόσβλητα από μία μεγάλη γκάμα παρασιτολογικών προβλημάτων:

  • Τα έργα τέχνης, τα βιβλία, τα υφάσματα και άλλες ευαίσθητες οργανικές ύλες είναι ευπρόσβλητες από σκώρους και σκαθάρια υφασμάτων.
  • Τα τρωκτικά θα ροκανίσουν το ξύλο και τ' άλλα σκληρά αντικείμενα και θα κουρελιάσουν τα υφάσματα και τα μαλακά υλικά για να κάνουν φωλιές.
  • Τα έπιπλα και άλλα ξύλινα αντικείμενα κινδυνεύουν από ξυλοφάγα έντομα.

Η Rentokil προσφέρει την πραγματογνωμοσύνη της για την προστασία και διαφύλαξη των αρχαιοτήτων και αντικών από τα παρασιτολογικά προβλήματα ενώ κάνει χρήση προϊόντων και τεχνικών που εξασφαλίζουν τον ελάχιστο κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς μέσω της επαφής.

Μουσεία και Αρχαιότητες

Πιο συγκεκριμένα, η Τεχνολογία Ελεγχόμενης Ατμόσφαιρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εύθραυστα και ευαίσθητα αντικείμενα για την καταπολέμηση εντόμων, σφραγίζοντας τα αντικείμενα στο εσωτερικό μιάς φούσκας η οποία πληρούται από αναερόβια ατμόσφαιρα ή με υποκαπνιστικό μέσο. Η Τεχνολογία Ελεγχόμενης Ατμόσφαιρας μπορεί επιπλέον να εφαρμοστεί σε μεγάλες περιοχές ή ακόμα και σ' ολόκληρα κτίρια για να αντιμετωπιστεί η δομική προσβολή τους από ξυλοφάγα έντομα και από μία μεγάλη ποικιλία άλλων παρασίτων.

Για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το οποιοδήποτε παρασιτολογικό πρόβλημα ή για το πως μπορούμε να αποτρέψουμε από το να εμφανιστεί στο μουσείο σας, στη γκαλερί σας ή στο ιστορικό κτίριο, παρακαλούμε καλέστε μας στο 8001141500 για να κανονιστεί μία επίσκεψη στο χώρο σας από εξειδικευμένο επιθεωρητή παρασιτολογικού ελέγχου.