Εμπορικοί Πελάτες

Υγειονομική Περίθαλψη

Διατήρηση των Εγκαταστάσεων παροχής Υγειονομικής Περίθαλψης χωρίς παράστιτα

Ο παρασιτολογικός έλεγχος διαδραματίζει ένα σπουδαίο ρόλο στην πρόληψη δευτερογενών μολύνσεων σε νοσοκομεία, χώρους χειρουργείων και χώρους νοσηλείας.

Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης είναι από τη φύση τους πολυσύχναστα μέρη και είναι δύσκολο να εμποδιστεί η είσοδος τρωκτικών, μυγών, κατσαρίδων και άλλων εντόμων στο κτίριο, όπου λόγω τη τροφής και της ζέστης που θα βρουν εκεί θα αναπτυχθούν και θα πολλαπλασιαστούν.

Õðçñåóßåò Õãåßáò

Αυτά τα παράσιτα αποτελούν σοβαρή απειλή σε κάθε περιβάλλον, αλλά στη πρωτογενή υγειονομική περίθαλψη, ο κίνδυνος διασταυρούμενης επιμόλυνσης είναι σοβαρός.

Σαν εταιρεία που ειδικεύεται στον παρασιτολογικό έλεγχο, η Rentokil έχει την εμπειρία να προσφέρει το υψηλότατο επίπεδο διασφάλισης κατά των παρασίτων ενώ συγχρόνως είναι ευαίσθητη στις ειδικές εργασιακές ανάγκες που υφίστανται σε περιβάλλον παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι ώστε να διασφαλίζουν ότι ακολουθούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής για αποφυγή διασταυρούμενης επιμόλυνσης, ότι είναι ευαισθητοποιημένοι για τον αντίκτυπο που θα έχει το να γίνει αντιληπτή η παρουσία τους σε δημόσιους χώρους και θα χρησιμοποιήσουν μόνο προϊόντα που είναι κατάλληλα για το περιβάλλον. Ειδικότερα, ένας μη τοξικός τρόπος αντιμετώπισης των παρασίτων από την γκάμα της Rentokil, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπερευαίσθητους χώρους, όπου η χρήση των παραδοσιακών τοξικών προϊόντων θα κρίνονταν σαν ακατάλληλη.

Η Rentokil έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια με μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες και με άλλους παροχείς υγειονομικής περίθαλψης για να προλάβει και να αποτρέψει πιθανούς παρασιτολογικούς κινδύνους. Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιάς ανθεκτικής ζώνης περιμετρικά των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης, τη χρήση δολωματικών σταθμών σε περιοχές υψηλού κινδύνου και την καταγραφή, παρακολούθηση και ανταπόκρισή μας σε οποιεσδήποτε ενδείξεις ή σημάδια εισβολής.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα, η δέσμευσή μας για γρήγορη ανταπόκριση σημαίνει ότι ο τεχνικός που εξυπηρετεί το χώρο σας θα βρίσκεται γρήγορα κοντά σας προκειμένου να αντιμετωπίσει το παρασιτολογικό πρόβλημα. Θα αναγνωρίσει την αιτία της προσβολής και θα σας συμβουλεύσει για το πως θα εξασφαλιστεί ώστε να μην επανέλθει το πρόβλημα.

Για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το οποιοδήποτε παρασιτολογικό πρόβλημα ή για το πως μπορούμε να αποτρέψουμε από το να εμφανιστεί στο νοσοκομείο, την κλινική ή τους νοσηλευτικούς σας χώρους, παρακαλούμε καλέστε μας στο 8001141500 για να κανονιστεί μία επίσκεψη από έναν έμπειρο επιθεωρητή παρασιτολογικού ελέγχου ο οποίος κατανοεί τις ανάγκες των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης.