Εμπορικοί Πελάτες

Γενικό Λιανεμπόριο & Υπηρεσίες

Το Μαγαζί σας Μίας Στάσης για Προστασία Παρασίτων

Ακόμα κι αν η επιχείρηση σας δεν χειρίζεται τρόφιμα, τα προβλήματα παρασίτων μπορεί να υπάρξουν ειδικά σημεία όπου τα υλικά και οι άνθρωποι εισέρχονται συνεχώς στους χώρους σας. Μόλις υπάρξουν παράσιτα αυτά θα προξενήσουν ζημιές στα υλικά σας και μπορεί να βλάψουν τη φήμη σας.

Οι βασικές απειλές είναι από τρωκτικά, μύγες, σκώρους και μασητικά έντομα αλλά μία μεγάλη ποικιλία από άλλα έντομα και ενοχλητικά πτηνά είναι επίσης κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιανοπωλητές.

Λιανικό Εμπόριο

Οι έμπειροι τεχνικοί μας σας υποστηρίζουν είτε πρόκειται για πρόβλημα μίας φοράς είτε για ένα σχέδιο συντήρησης που θα σας παρέχει ηρεμία μυαλού.

Ο έμπειρος τεχνικός μας θα επισκέπτεται τακτικά το χώρο σας για να ελέγξει και να αναβαθμίσει τους δολωματικούς σταθμούς, να ελέγξει για σημάδια δραστηριότητας των παρασίτων, να αναγνωρίσει πιθανούς κινδύνους και να σας συμβουλέψει για οποιαδήποτε μέτρα μπορείτε να πάρετε ώστε να ελαττώσετε το κίνδυνο από προβλήματα με παράσιτα.

Αν έχετε ένα δίκτυο εγκαταστάσεων, αυτές μπορούν να ενσωματωθούν σε μία συμφωνία συντήρησης με ένα άτομο υπεύθυνο για το συντονισμό της συντήρησης όλων των χώρων σας.

Για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα παρασίτων ή να τα αποτρέψουμε από το να συμβαίνουν, παρακαλώ καλέστε μας στο 8001141500 για να κανονίσουμε μία επίσκεψη από τον έμπειρο μας επιθεωρητή.