Εμπορικοί Πελάτες

Σούπερ Μάρκετ

Προστατεύοντας τους Λιανοπωλητές Ειδών Διατροφής από τα Παράσιτα

Το Σούπερ Μάρκετ δεν είναι τόπος για παράσιτα - όχι μόνο λόγω της κοινής αντίληψης και επειδή είναι επικίνδυνο για τη φήμη σας, αλλά και για τους σοβαρούς κινδύνους υγείας ιδιαίτερα σε περιοχές όπου διακινούνται φρέσκα τρόφιμα.

Η Rentokil είναι ειδική να παρέχει σε λιανοπωλητές ειδών διατροφής τη διαβεβαίωση ότι είναι προφυλαγμένοι από προβλήματα με παράσιτα.

Λιανικό Εμπόριο Τροφίμων

Η Υπηρεσία μας Πρόληψης Παρασίτων παρέχει τη προστασία κατά των παρασίτων στα σούπερ μάρκετ Σαν μέρος των τακτικών επισκέψεων, ο ειδικός τεχνικός συντήρησης θα επιθεωρήσει πλήρως όλες τις περιοχές του μαγαζιού και τη περίμετρο. Η οποιαδήποτε δραστηριότητα παρασίτου ή κίνδυνοι παρασίτων θα αναγνωριστούν και θα ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση τους.

Όλες οι συστάσεις θα καταγραφούν όπως επίσης και αυτές που θα υποδείξει το προσωπικό επί τόπου. Συγκεκριμένα, θα συμβουλέψουμε για πρακτικές εργασίας και διαδικασίες ώστε να ελαττωθεί ο κίνδυνος εισόδου των παρασίτων στο μαγαζί ή να υπάρξει πρόβλημα με αυτά.

Αυτές οι πληροφορίες επίσης είναι διαθέσιμες στο PestNetOnline, στο εργαλείο μας αναφοράς online. Αυτό αναδεικνύει οποιοδήποτε κίνδυνο, άριστες συστάσεις και ένα πλήρες ιστορικό συντήρησης του χώρου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ιχνηλάτηση των κινδύνων και τη υπηρεσία συντήρησης σε όλο το δίκτυο μαγαζιών.

Με την εθνική συμφωνία συντήρησης, θα έχετε ένα μόνο σημείο επαφής και ένα άτομο υπεύθυνο για τον συντονισμό της συντήρησης που εσείς απαιτείτε σε όλο το δίκτυο.

Παρέχουμε επίσης ειδικά προγράμματα για διοικητική μέριμνα και λειτουργίες διανομής που μπορούν να ενσωματωθούν στο βασικό επίπεδο συμφωνίας συντήρησης για τα σούπερ μάρκετ σας, αν αυτό ισχύει.

Για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων για σούπερ μάρκετ ή να κανονίσετε μία επίσκεψη από τον έμπειρο επιθεωρητή ελέγχου παρασίτων, παρακαλώ καλέστε μας στο 8001141500.