Εμπορικοί Πελάτες

Τοπικό Λιανεμπόριο Τροφίμων

Rentokil - Η Τοπική Υπηρεσία Ελέγχου Παρασίτων

Οι τοπικοί οπωροπώλες και οι άλλοι λιανέμποροι τροφίμων όπως οι κρεοπώλες και οι αρτοποιοί χρειάζεται να πάρουν πρακτικά μέτρα για να αποφύγουν τη ζημιά που ένα πρόβλημα με τα παράσιτα μπορεί να προκαλέσει στα υλικά σας και στη φήμη σας.

Οι βασικές απειλές είναι από τρωκτικά, κατσαρίδες και μύγες αλλά ένας μεγάλος αριθμός από παράσιτα μπορεί να δελεαστούν από τη ζέστη και την έτοιμη τροφοδοσία.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας σας υποστηρίζουν είτε πρόκειται για πρόβλημα μίας φοράς είτε για ένα σχέδιο συντήρησης που θα σας παρέχει ηρεμία μυαλού.

Εικόνα Τοπικού Λιανικού Εμπορίου Τροφίμων

Ο έμπειρος τεχνικός μας θα επισκέπτεται τακτικά το μαγαζί σας για να ελέγξει και να αναβαθμίσει τους δολωματικούς σταθμούς, να ελέγξει για σημάδια δραστηριότητας των παρασίτων, να αναγνωρίσει πιθανούς κινδύνους και να σας συμβουλέψει για οποιαδήποτε μέτρα μπορείτε να πάρετε για να ελαττώσετε το κίνδυνο από προβλήματα με παράσιτα.

Εάν υπάρχει πρόβλημα, ο τεχνικός σας θα έρθει κοντά σας γρήγορα και θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα παράσιτα έτσι ώστε να μην επιστρέψουν.

Για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα παρασίτων ή να το προλάβουμε, παρακαλώ καλέστε μας στο 8001141500 για να κανονίσουμε μία επίσκεψη από τον τοπικό σας επιθεωρητή.