Εμπορικοί Πελάτες

Παμπ, Μπαρ και Εστιατόρια

Παρασιτολογικός Έλεγχος σε Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης

Το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο ενός μπαρ, παμπ ή εστιατορίου, είναι η καλή του φήμη. Αυτή αποκτάται κυρίως από την υψηλή ποιότητα του φαγητού και της εξυπηρέτησης που προσφέρει, αλλά οι πελάτες σας περιμένουν και απαιτούν το μέγιστο επίπεδο υγιεινής.

Τα ποντίκια, οι αρουραίοι και οι κατσαρίδες συνιστούν μία ιδιαίτερη απειλή για το επίπεδο υγιεινής στην προετοιμασία των τροφίμων και στους αποθηκευτικούς χώρους, λόγω του κινδύνου πρόκλησης ασθενειών. Ωστόσο, υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία άλλων παρασίτων τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τα τρόφιμα ή να ενοχλήσουν τους πελάτες σας.

Κλάδος Τροφοδοσίας

Η Rentokil προστατεύει τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης από τον κίνδυνο να δεχθούν επίθεση από αυτά τα σημαντικά παράσιτα. Ο έμπειρος τεχνικός μας θα επισκεφθεί τακτικά τις εγκαταστάσεις σας για να ελέγξει τους δολωματικούς σταθμούς, να ψάξει για ενδείξεις και σημάδια από παρασιτολογική δραστηριότητα, να αναγνωρίσει εν δυνάμει κινδύνους και να σας συμβουλεύσει για το ποιά μέτρα μπορείτε να πάρετε για να μειωθεί μελλοντικά ο κίνδυνος προβλημάτων από την ύπαρξη παρασίτων.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα, η δέσμευσή μας για γρήγορη ανταπόκριση σημαίνει ότι ο τεχνικός που εξυπηρετεί το χώρο σας θα βρίσκεται γρήγορα κοντά σας προκειμένου να αντιμετωπίσει το παρασιτολογικό πρόβλημα, ούτως ώστε αυτό να μην επανέλθει.

Σε περίπτωση ύπαρξης δικτύου εγκαταστάσεων, αυτές μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα συμφωνητικό εξυπηρέτησης με ένα άτομο υπεύθυνο για το συντονισμό της παρεχόμενης εξυπηρέτησης σε όλες τις εγκαταταστάσεις σας.

Για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε παρασιτολογικό πρόβλημα ή για το πως μπορούμε να αποτρέψουμε από το να παρουσιαστεί, παρακαλούμε καλέστε μας στο 8001141500 για να κανονιστεί μία επίσκεψη στο χώρο σας από τον επιθεωρητή παρασιτολογικού ελέγχου.