Εμπορικοί Πελάτες

Υπηρεσίες Αποθήκευσης & Διανομής

Προστατέψτε τις Δυνατότητές Σας

Οι Υπηρεσίες Αποθήκευσης & Διανομής σχετίζονται πρωταρχικά με την αποτελεσματικότητα και την αξία της οικονομίας- τα περιθώρια κέρδους μπορεί να είναι μικρά. Απλά δεν έχετε την πολυτέλεια να υποστείτε την αποδιοργάνωση που μπορεί να προκαλέσει ένα σοβαρό παρασιτολογικό πρόβλημα. Γι' αυτόν το λόγο πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής βασίζονται στον ενεργητικό παραριτολογικό έλεγχο που προσφέρει η Rentokil ώστε να έχουν την εξασφάλιση που χρειάζονται τόσο οι ίδιοι όσο και οι πελάτες τους.

Διαχείρηση και Οργάνωση Εμπορευμάτων

Λόγω του μεγάλου όγκου προϊόντων που μεταφέρονται συνεχώς από και προς τις εγκαταστάσεις σας, η αποτελεσματική περιμετρική ασφάλεια κατά των παρασίτων είναι ζωτικής σημασίας- αυτό είναι εκείνο που προσφέρει ο ενεργητικός παρασιτολογικός έλεγχος. Μερικές από τις υπηρεσίες μας προσφέρουν τη δυνατότητα της 24ωρης ηλεκτρονικής παρακολούθησης και ανίχνευσης τυχόν εισβολέα, με τους τεχνικούς παρασιτολογικού ελέγχου της Rentokil να ανταποκρίνονται άμεσα σ' ένα πιθανό παρασιτολογικό πρόβλημα.

Το σύστημα PestNetOnline που σας προσφέρει η Rentokil μας επιτρέπει να ανιχνεύουμε τις διαμορφούμενες τάσεις, να προβλέπουμε και να αντιδρούμε στα πιθανά προβλήματα, πριν ακόμα γίνουν ικανά να βλάψουν την επιχείρησή σας.

Αντιμετωπίζετε κάποιο παρασιτολογικό πρόβλημα; Τηλεφωνήστε μας ή επισκεφθείτε Την ενότητα Προβλήματα με Παράσιτα.