Εμπορικοί Πελάτες

Βιομηχανία & Παραγωγή

Τ' όνομα που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Δεν πρέπει ποτέ να γίνεται συμβιβασμός όσον αφορά τις προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας σ' αυτή την τόσο ανταγωνιστική βιομηχανία. Πρέπει πάντα να μπορείτε να αποδεικνύετε στις επιχειρήσεις που εξυπηρετείτε, ή που τροφοδοτείτε, καθώς και στους πελάτες τους, ότι η παραγωγική σας διαδικασία δεν επιδέχεται τον οποιονδήποτε ψόγο ή μομφή. Αυτός είναι ο τομέας που δραστηριοποείται η Rentokil. Έχουμε συμβόλαια παρασιτολογικού ελέγχου με πολλούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές της χώρας, για την προστασία της παραγωγικής τους διαδικασίας από προβλήματα με παράσιτα. Για τα διαφορετικά στάδια παραγωγής, είτε αυτά αφορούν την παραγωγή τροφίμων είτε την παραγωγή μη τροφίμων, απαιτούνται διαφορετικά επίπεδα παρασιτολογικού ελέγχου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας του τμήματος εξυπηρέτησης και οι γεοπόνοι μας θα συνεργαστούν από κοινού μαζί σας για το σχεδιασμό αποτελεσματικής άμυνας σ΄όλα τα παραγωγικά στάδια. Μπορούν ακόμα να βοηθήσουν δίνοντας συμβουλές για εργασιακές πρακτικές, που θα εμποδίσουν τα παράσιτα από το γίνουν πρόβλημα. Και επειδή λειτουργούμε σ΄όλη τη χώρα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε το ίδιο σταθερό και συνεπές επίπεδο παρασιτολογικού ελέγχου, σε οποιοδήποτε σημείο και να βρίσκονται οι βιομηχανικές, οι αποθηκευτικές σας εγκαταστάσεις ή οι μονάδες επεξεργασίας σας.
Βιομηχανικό και Παραγωγικό
Αν κατασκευάζετε υλικά συσκευασίας γνωρίζετε ότι οι πελάτες σας περιμένουν την άψογη ποιότητα, ιδίως αν πρόκειται για παραγωγούς τροφίμων. Επίσης, είναι αναμενόμενο ότι θα υποβληθείτε σε τακτικούς ελέγχους και επιθεωρήσεις από εξωτερικές ελεγκτικές αρχές και από ελεγκτικές εταιρείες και θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τους σχετικούς κανονισμούς και να πληρείτε τις προδιαγραφές ποιότητας.

Αν είστε παραγωγός συσκευασίας ξέρετε ότι οι πελάτες σας, ιδίως οι παραγωγοί τροφίμων, περιμένουν άψογη ποιότητα, Επίσης υποβάλλεστε σε συχνούς εξωτερικούς ελέγχους από τις αρχές και πρέπει να συμμορφώνεστε με τους σχετικούς κανονισμούς και τα πρότυπα ποιότητας.

Προσφέρουμε ανωτάτου επιπέδου παρασιτολογικό έλεγχο σ' όλη την παραγωγική αλυσίδα, από την παραλαβή των εμπορευμάτων έως την παράδοση των προϊόντων. Εμπιστευθείτε μας όπως το έχουν ήδη κάνει πολλές γνωστές εταιρείες παραγωγής υλικών συσκευασίας και χαρτοβιομηχανίες.

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός βιομηχανιών χρησιμοποιεί το σύστημα PestNetOnline της Rentokil, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες της βιομηχανίας προσφέροντας τη δυαντότητα για online εκθέσεις αναφοράς οι οποίες ειδοποιούν, σε πραγματικό χρόνο, για την εμφάνιση ενδεχόμενου περιστατικού ενώ έπιπρόσθετα αποτελούν το διάφανο ελεγκτικό μονοπάτι όλων των περιστατικών που αντιμετωπίσατε, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκαν τα μέτρα προστασίας σας.

Ένας μεγάλος αριθμός βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας παρασκευής τροφίμων και της φαρμακευτικής βιομηχανίας, έχουν υποδεχτεί το PestNetOnline της Rentokil, ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει της ανάγκες του κλάδου με online αναφορές που παρέχουν σήματα κινδύνου γεγονότων σε πραγματικό χρόνο και ένα πλήρες, ξεκάθαρο ελεγκτικό μονοπάτι όλων των γεγονότων που αντιμετωπίσατε - και πως ανταποκρίθηκε η προστασία σας

Αντιμετωπίζετε κάποιο παρασιτολογικό πρόβλημα; Τηλεφωνήστε μας ή επισκεφθείτε την ενότητα Προβλήματα με Παράσιτα.