Εμπορικοί Πελάτες

Πολλαπλές εγκαταστάσεις

Οι αποτελεσματικές υπηρεσίες διαχείρισης παρασίτων είναι πρωταρχικής σημασίας για πολλές επιχειρήσεις και γι' αυτό έχουμε αναπτύξει λύσεις παρασιτολογικού ελέγχου για όλα τα συγκεκριμένα έίδη των επιχειρήσεων. Ωστόσω, κατανοούμε επίσης ότι η ανάληψη της ευθύνης για την παροχή υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου σε περισσότερες από μία εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες -είτε είναι σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο- έχει τα προβλήματά της, γι' αυτόν το λόγο συνεργαζόμαστε με αυτού του είδους τους πελάτες μας ώστε να βρούμε τη πιο κατάλληλη λύση που τους εξυπηρετεί.

Πελάτες Εθνικοί & Πολ/πλών εγκ/σεων

Εάν έχετε λίγες μεγάλες εγκαταστάσεις ή ακόμα πολλές μικρές εγκαταστάσεις για τις οποίες απαιτείται παρασιτολογικός έλεγχος, διαθέτουμε έμπειρους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τους εθνικούς μας πελάτες. Σας παρέχουμε, έναν και μόνο αρμόδιο για τη μεταξύ μας επικοινωνία και την εν γένει λειτουργία μας για το σύνολο των εγκαταστάσεών σας, μία σταθερή και συνεπή υπηρεσία καθώς και -σε βάθος- γνώση για το πόσο σημαντική επίδραση μπορεί να έχουν στην επιχείρησή σας, τα θέματα που σχετίζονται με τον παρασιτολογικό έλεγχο.

Μάθετε περισσότερα για τους εθνικούς μας πελάτες

Διεθνείς Πελάτες

H Rentokil είναι σε θέση να προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου σε πελάτες σ' όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε Διεθνείς Πελάτες

Διαχείριση Εγκαταστάσεων

H Rentokil εκτός από υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου παρέχει και υπηρεσίες για τους χώρους των αποδυτηρίων και τουαλετών.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας Διαχείρισης Εγκαταστάσεων Εταιρειών