Οικιακοί Πελάτες

Καταπολέμηση Αρουραίων του Αγρού από τη Rentokil

Προστασία του Κήπου σας από τους Αρουραίους του Αγρού

Η εισβολή των αρουραίων του Αγρού στον κήπο σας είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και αν δεν εισέρχονται στους κύριους κατοικίσιμους χώρους της οικίας. Σε κάθε περίπτωση μία προσβολή από αρουραίους του αγρού στο κήπο ή στο εσωτερικό της οικίας πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα.

Η υπάρξη αρουραίων του αγρού στον κήπο και σε άλλους εξωτερικούς χώρους είναι δυνατό να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τα φυτά του κήπου σας. Οι αρουραίοι του αγρού είναι χορτοφάγοι και είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από αυτούς, ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο στις προσπάθειες τους να καταστρέψουν τα φύτα του κήπου σας. Επίσης οι αρουραίοι του αγρού σκάβουν τρύπες και στοές στο χλοοτάπητα.

Ενδείξεις προσβολής από αρουραίους του αγρού

Εικόνα Αρουραίων

Οι αρουραίοι του αγρού είναι χορτοφάγοι και οι συνηθισμένες ενδείξεις προσβολής από ένα αρουραίο του αγρού είναι :

  • Τρύπες στο χλοοτάπητα με φαγωμένο γρασίδι περιμετρικά στις άκρες της τρύπας.
  • Οι τρύπες έχουν διάμετρο από 5 έως 8cm αλλά επίσης μοιάζουν και με λοφίσκους από τυφλοπόντικα.
  • Αβαθής στοές, σκαμμμένες ακρίβως κάτω από την επιφάνεια του εδάφους.

Πως να απαλλαγείτε από τους αρουραίους του αγρού

Αν μία προσβολή απο αρουραίους του αγρού δεν καταπολεμηθεί, σύντομα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί εστία τρωκτικών. Αν και υπάρχουν αρκετά προϊόντα που διατίθενται στο λιανεμπόριο για την αντιμετώπιση των αρουραίων του αγρού, προτείνουμε επέμβαση για την καταπολέμηση της προσβολής των αρουραίων του αγρού από ένα από τους τεχνικούς εξυπηρέτησης της εταιρίας μας.

Επαγγελματική Καταπολέμηση Αρουραίων του Αγρού

Αν και τα προϊόντα που διατίθενται στο λιανεμπόριο είναι ένας οικονομικός τρόπος για την αντιμετώπιση των αρουραίων του αγρού σε χώρους μικρής σημασίας, ωστόσο σε κύριους χώρους ή σε χώρους με μεγαλύτερη προσβολή και εδραιωμένες αποικίες αρουραίων του αγρού ή σε χώρους με επαναλαμβανόμενη προσβολή απαιτείται επαγγελματική αντιμετώπιση.

Οι τεχνικοί εξυπηρέτησης της Rentokil παρέχουν επεμβάσεις ακριβείας για την καταπολέμηση αρουραίων του αγρού ώστε να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε προσβολή, καθώς και να σας ενημερώσουν για τον τρόπο της αποφυγής μελλοντικά μίας νέας προσβολής απο αρουραίους τους αγρού στο κήπο η στην οικία σας.

Η Rentokil ανταποκρινόμενη στην τηλεφωνική σας κλήση μπορεί να αντιμετωπίσει τα παρασιτολογικά προβλήματα ή προσβολές από αρουραίους του αγρού στην οικία σας. Η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε είναι γρήγορη, αποτελεσματική και με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την οικογένειά σας αλλά και για τα κατοικίδια ζώα σας.

Αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες συμβουλές ή αν θέλετε να κανονιστεί μία επίσκεψη στο σπίτι σας από επιθεωρητή παρασιτολογικού ελέγχου της Rentokil, καλέστε μας χωρίς χρέωσή σας στο τηλέφωνο 8001141100.