Τεχνική Υποστήριξη

Αποτρεπτικό Σύστημα Ακίδων

Κάνει τα Κτήρια σας Απαγορευτικά για τα Πτηνά

Απωθητικό Πτηνών Bird Point

Σας κοστίζουν τα περιστέρια και τα άλλα πτηνά μιά μικρή περιουσία στο καθαρισμό και συντήρηση του κτιρίου σας; Σας ενοχλούν και τα θεωρείτε επικίνδυνα για την υγεία σας καθώς και για τη υγεία του προσωπικού και των πελατών σας; Εγκαθιστώντας το Σύστημα των Απωθητικών Ακίδων της Rentokil μπορεί να αποτρέψει τις επισκέψεις των περιστερίων, στα σημεία που στάθμευαν, για πάντα.

Το Σύστημα Απωθητικών Ακίδων της Rentokil είναι τόσο ευέλικτο όπου μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε μέρος του χώρου σας όπου σταθμεύουν τα πτηνά. Αυτά στα σημεία μπορεί να είναι πρεβάζια παραθύρων, κάμερες ασφαλείας, φώτα, καμινάδες, σωλήνες απορροής υδάτων κτλ. Οι διακριτικές ακίδες λειτουργούν σαν εμπόδια στην στάθμευση των πτηνών καθώς και στο να παραμένουν τα πτηνά σε σειρά. Η απώθηση των περιστεριών με ακίδες είναι ένα σύστημα με γρήγορη εγκατάσταση ενώ επίσης είναι ένα αποτελεσματικό και οικονομικό σύστημα.

Με την εγκατάσταση του Συστήματος Απώθησης των Πτηνών με Ακίδες της Rentokil θα έχετε μία κομψή εμφάνιση της ιδιοκτησίας σας ενώ παράλληλα θα παρέχει και προστασία του προσωπικού και των πελατών σας. Σίγουρα είναι ένα σύστημα που θα σας μειώσει τα έξοδα και τον χρόνο, ενώ με την πενταετή εγγύηση ανθεκτικότητας των υλικών θα ξεχάσετε το πρόβλημα με τα περιστέρια που είχατε ως σήμερα.

Εμπορικοί Πελάτες

8001141500

Δευτ. - Παρ. 08:30-17:00

Δωρεάν επιτόπου επιθεώρηση (ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Κάλυψη των Αναγκών σας