Τεχνική Υποστήριξη

Online Εκθέσεις Αναφοράς (PNOL)

Όταν οι ειδικοί μας εγκαταστήσουν την προστατευτική ζώνη το κάθε αντικείμενο είναι κωδικοποιημένο και εγγεγραμμένο στο σύστημα μέσω ενός υπολογιστή χειρός. Πριν ακόμα φύγουν από τις εγκαταστάσεις σας θα έχετε πρόσβαση -με τη χρήση του αποκλειστικού σας κωδικού ασφάλειας- σε μία online πλήρη οπτική απεικόνιση του δικτύου προστασίας σας. Κάθε επόμενη επίσκεψη δημιουργεί ένα νέο σύνολο στοιχείων και δεδομένων από κάθε συσκευή που καταγράφονται μέσω σάρωσης στο online σύστημα παρασιτολογικού ελέγχου.

Συν τω χρόνω το PestNetOnline σας προσφέρει:

  • Άμεση πρόσβαση με εξοικονόμηση χρόνου σε μία εύκολα αναγνώσιμη οπτική απεικόνιση του δικτύου προστασίας των εγκαταστάσεών σας.
  • Ένα -εύκολο στο να το παρακολουθήσει κάποιος- ελεγκτικό μονοπάτι που αποδεικνύει το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζετε την προστασία, που δείχνει τα μέτρα που έχετε πάρει αλλά και την αποτελεσματικότητά τους.
  • Ένα λεπτομερές ιστορικό δραστηριότητας - που καταδεικνύει την δέουσα επιμέλεια σας με την καταγραφή όλων των ενεργειών που έχουν γίνει
  • Ανάλυση των διαμορφούμενων τάσεων - επιτρέπει την πρόβλεψη των πιθανών κινδύνων και των προληπτικών μέτρων που πρέπει να ληφθούν.
Χρήση Pest Net Online

Επιπλέον το PestNetOnline επιτρέπει πρόσβαση από οποιονδήποτε υπολογιστή - εφόσον έχετε το κατάλληλο κωδικό - και χρησιμοποιείται για παρακολούθηση και σύγκριση πολλαπλών τοποθεσιών αν το επιθυμείτε. Το PestNetOnline είναι σχεδιασμένο να αυξήσει τη ποιότητα, την ορατότητα και την ακεραιότητα της προστασίας σας - ενώ συγχρόνως σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα και σας παρέχει περισσότερη ηρεμία από ότι πριν.

Εμπορικοί Πελάτες

8001141500

Δευτ. - Παρ. 08:30-17:00

Δωρεάν επιτόπου επιθεώρηση (ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Κάλυψη των Αναγκών σας