Τεχνική Υποστήριξη

Μυοκτόνα Παρασκευάσματα

Απαλλαγείτε από τους Αρουραίους και τα Ποντίκια

Τρωκτικοκτόνα

Οι αρουραίοι και τα ποντίκια μπορεί να είναι επίμονα πλάσματα. Εάν έχετε ένα πρόβλημα με τρωκτικά στο χώρο σας, ένας γρήγορος και πολύ αποτελεσματικός τρόπος να τα απομακρύνετε είναι με μυοκτόνα παρασκευάσματα. Η Rentokil διαθέτει ένα μεγάλο εύρος μυοκτόνων παρασκευασμάτων, ποικιλόμορφης χημικής σύστασης, κατάλληλων για χρήση είτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους

Η χρήση των μυοκτόνων παρασκευασμάτων από τους Τεχνικούς μας, πραγματοποιείται στα πλαίσια ενός προσχεδιασμένου προγράμματος αντιπαρασιτολογικής δραστηριότητας και τακτικής παρακολούθησης. Θα σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα επισκέψεων με τρόπο ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα τρωκτικά προκαλώντας την ελάχιστη δυνατόν ενόχληση στο προσωπικό και στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Τα μυοκτόνα δολώματά μας τοποθετούνται και διανέμονται στους ποικιλόμορφους και ανθεκτικούς στον αδέξιο χειρισμό δολωματικούς σταθμούς. Εντός ολίγων ημερών από την τοποθέτηση των μυοκτόνων παρασκευασμάτων, το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα ποντίκια ή τους αρουραίους θα ανήκει στο παρελθόν.

Εμπορικοί Πελάτες

8001141500

Δευτ. - Παρ. 08:30-17:00

Δωρεάν επιτόπου επιθεώρηση (ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Κάλυψη των Αναγκών σας