Τεχνική Υποστήριξη

Γεωπόνοι

Οι Γεωπόνοι υποστηρίζουν την εργασία των Τεχνικών Εξυπηρέτησης πραγματοποιώντας επιθεωρήσεις στις εγκαταστάσεις των πελατών μας που συμπεριλαμβάνουν την σε βάθος εξέταση και ανάλυση τόσο των παραγωγικών διεργασιών όσο και των κινδύνων από τα παράσιτα.

Όλοι οι Γεωπόνοι της Rentokil είναι πτυχιούχοι και έχουν λάβει εκτεταμένη εκπαίδευση στην εταιρεία σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με τον παρασιτολογικό έλεγχο. Είναι ειδικοί στην πραγματοποίηση λεπτομερών ερευνών προκειμένου να φθάσουν στη ρίζα τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζετε και στο να σας υποβάλλουν πρακτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Οι Γεωπόνοι παρασιτολογικοί ελέγχου χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από τις εταιρείες παραγωγής τροφίμων και από τις φαρμακοβιομηχανίες διότι παρέχουν ένα επίπεδο προστασίας και εξασφάλισης που δεν το βρίσκουν εύκολα αλλού.

Mήπως χρειάζεται η εταιρείας σας την αναλυτική εμπειρογνωμοσύνη ενός Γεωπόνου μας παρασιτολογικού ελέγχου μαζί με την υποστήριξη της -άνω των 45 ετών- εμπειρίας μας;

Εμπορικοί Πελάτες

8001141500

Δευτ. - Παρ. 08:30-17:00

Δωρεάν επιτόπου επιθεώρηση (ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Κάλυψη των Αναγκών σας