Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική εμπειρογνωμοσύνη

Όπως όλες οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, η Rentokil είναι τόσο καλή όσο καλοί είναι και οι άνθρωποί μας. Η εκπαίδευση παρασιτολογικού ελέγχου της Rentokil είναι ευρέως αναγνωρισμένη σαν η καλύτερη που μπορείτε να έχετε, και το προσωπικό μας έχει την πείρα να διαχειριστεί τις ανάγκες όλων σχεδόν των τύπων των επιχειρήσεων, σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Μόλις υπογράψετε ένα συμφωνητικό εξυπηρέτησης με τη Rentokil θα συνεργαστείτε με αφοσιωμένους στην εξυπηρέτησή σας ανθρώπους οι οποίοι είναι ειδικευμένοι στον παρασιτολογικό έλεγχο.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Δείτε τι έχουν φτιάξει τελευταία οι ικανότατοι επιστήμονές μας

Έρευνα & Ανάπτυξη

Τεχνικοί Εξυπηρέτησης

Οι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτησή σας Τεχνικοί μας Εξυπηρέτησης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά των παρασίτων στη χώρα μας. Με την κατάλληλη εκπαίδευση και τον πλήρη εξοπλισμό οι ειδικευμένοι στον παρασιτολογικό έλεγχο Τεχνικοί μας έχουν εμπειρία από επιχειρήσεις παρόμοιες με τη δική σας. Πολλοί από τους πελάτες μας βρίσκουν τις συμβουλές και τις υποδείξεις των Τεχνικών μας πολύτιμες. Μάθετε περισσότερα για τους Τεχνικούς Εξυπηρέτησης

Μάθετε περισσότερα για τους Τεχνικούς Υπηρεσιών

Γεωπόνοι

Οι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτησή σας Γεωπόνοι μας υποστηρίζουν τους Τεχνικούς Εξυπηρέτησης. Οι Γεωπόνοι μας είναι επιστημονικά εκπαιδευμένοι σε υψηλό βαθμό και εξειδικεύονται στην διενέργεια επιθεωρήσεων στις εγκαταστάσεις και λειτουργίες σας, παρέχοντάς σας ιδιαίτερα πρακτικές και αξιοποιήσιμες συστάσεις και προτάσεις.

Μάθετε περισσότερα για τους Γεωπόνους

Εμπορικοί Πελάτες

8001141500

Δευτ. - Παρ. 08:30-17:00

Δωρεάν επιτόπου επιθεώρηση (ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Κάλυψη των Αναγκών σας