Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνικοί Εξυπηρέτησης

Οι τεχνικοί μας έχουν έδρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι τεχνικοί Εξυπηρέτησης της Rentokil είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας, οπουδήποτε και να βρίσκεστε στην Ελλάδα. Όλοι οι Τεχνικοί μας Εξυπηρέτησης έχουν ολοκληρώσει το σχολαστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης το επίπεδο της οποίας δύσκολα βρίσκεται στον κλάδο μας. Στη διάρκεια της καριέρας τους οι Τεχνικοί μας ολοκληρώνουν επιπλέον εκπαιδευτικά προγράμματα σε εξειδικευμένα παρασιτολογικά τεχνικά θέματα.

Τεχνικός

Οι Τεχνικοί Εξυπηρέτησης Παρασιτολογικού Ελέγχου πραγματοποιούν τις τακτικές επισκέψεις για την παροχή υπηρεσιών πάνω στις οποίες βασίζονται πλέον τόσες πολλές επιχειρήσεις. Οι Τεχνικοί μας του Παρασιτολογικού Ελέγχου αποκτούν συχνά στενές επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες τους, οι οποίοι εκτιμούν ιδιαίτερα τόσο τις πρακτικές συμβουλές ή οδηγίες που τους δίνουν, όσο και τον σχολαστικό τρόπο με τον οποίο διενεργούν την επιθεώρηση του χώρου τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούν τις απαραίτητες εφαρμογές για την καταπολέμηση των παρασίτων.

Επιτρέψτε στην επιχείρησή σας να ωφεληθεί από την προσοχή που θα της δώσει ένας από τους πολύ καλά εκπαιδευμένους τεχικούς μας παρασιτολογικού ελέγχου με την υποστήριξη της -άνω των 45 ετών- εμπειρίας μας.

Εμπορικοί Πελάτες

8001141500

Δευτ. - Παρ. 08:30-17:00

Δωρεάν επιτόπου επιθεώρηση (ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Κάλυψη των Αναγκών σας